Norraglo weekend 1 – Inkoon saaristossa 26.-28.7.2019

Olemme tarjonneet ihania kesäviikonloppuja Inkoon ulkosaariston avarissa merimaisemissa vuodesta 2017 lähtien. Viikonloppujen aikana nautimme joogasta, liikunnasta, kasvisruuasta, mökkeilystä ja ihanasta seurasta.

Viimeisten parin vuoden kokemuksella uskallamme hehkuttaa ja iloita upeista, inspiroivista ihmisistä, joihin olemme viikonloppujen myötä tutustuneet. On siis aika innostua tulevasta kesästä!

MITÄ? - MISSÄ? - MILLOIN?

Tämän vuoden hyvinvointiviikonloppujen teema on muotoutunut kuluneen vuoden tuulista. Olemme syventyneet pohtimaan ympäristöämme ja vastuullisuutta; vastuullisuutta ilmastosta, luonnosta, yhteisöistä ja itsestämme. Haluamme lähestyä näitä aiheita yhteisöllisestä, auttavasta ja ymmärrystä korostavasta näkökulmasta.

Kutsumme sinut ennen kaikkea rentoutumaan ja nauttimaan liikunnasta ja joogasta, mutta myös keskustelemaan ja pohdiskelemaan hyvän ruuan ja seuran äärellä. Vietä viikonloppuloma Suomessa tehden asioita, jotka tuovat lisää jaksamista arkeen!

MISSÄ?

Grundsö, Inkoo. Viikonloppusi alkaa noin 20 minuutin yksityisellä venematkalla Bärösundin satamasta. Kuljetukset satamaan järjestämme osallistujien kimppakyytien avulla.

MILLOIN?

Norraglo weekend 1 järjestetään elo-syyskuun vaihteessa 26.-28.7.2019. Jos ajankohta ei sovi sinulle, järjestämme myös toisen hyvinvointiviikonlopun, Norraglo weekend 2, elo-syyskuun vahteessa 30.8-1.9.2019. Voit lukea lisää tästä.

MAJOITUS?

Poikkeukselliseksi viikonloppumme tekee majoittuminen kesämökkimiljöössä. Valitettavasti emme tarjoa yksityishuoneita, mutta mukava peti ja rauhallinen uni on taattu. Otathan meihin yhteyttä erikseen, jos sinulla on kysyttävää majoitukesta.

RUOKA?

Hyvä, ravitseva ja inspiroiva ruoka on keskeinen osa viikonloppujamme. Ruoka on kasvisruokaa, mutta huomioimme kaikki erityistarpeet. Huoli pois – kahvia on myös tarjolla!

OHJELMA?

Lähetämme tarkemman ohjelman osallistujille lähempänä ajankohtaa. Luvassa on ainakin aamu- ja iltajoogaa, luontokävelyä, yhteistreeniä, luonnonkosmetiikka-workshop, saunomista ja tietysti myös omaa aikaa.

HINTA?

NYT 195€ (norm. 219€) – Hinta sisältää majoituksen, venekuljetuksen, ohjelman ja ruokailut. Tarjous voimassa ma 22.7. klo 23.59 asti. 

Tervetuloa viettämään ikimuistoinen kesäviikonloppu idyllisessä saaristomiljöössä!

Haluatko päästä mukaan tunnelmaan? Lue Jonnan kirjoittama blogipostaus viime vuoden viikonlopuistamme tästä!

Palautetta osallistujilta

“Tarjositte hienon kokemuksen! Tietoa, uutta ajateltavaa, uutta tehtävää. Kokonaisvaltaisesti ilahduttava kokemus.”

“Nautin luonnosta, kiireettömyydestä, liikkumisesta, hyvästä ruoasta, yhdessäolosta, hyvästä ilmapiiristä. Iloitsin omasta hyvästä ja rauhallisesta olosta.”

“Kaikkiaan aivan mahtava viikonloppu! Olo on rauhallinen ja onnellinen, energinen ja inspiroitunut.”

ILMOITTAUDU MUKAAN TÄSTÄ

Jäikö jokin asia askarruttamaan sinua?

Jos sinua mietityttää jokin asia, otathan meihin yhteyttä täältä. <3

.