Tiemme kohtasivat noin 10 vuotta sitten kahvia tehden ja sämpylöitä myyden. Meitä yhdisti jo silloin jatkuva unelmointi, halu päästä näkemään maailmaa, itsensä kehittäminen sekä positiivinen asenne elämään…Totesimme pari-kolme vuotta sitten myös jakavamme yhteisen intohimon hyvinvointiin ja toisten auttamiseen. Laitoimme voimamme yhteen ja näin lopulta syntyi Norraglo.

Keitä me olemme?

Virva Rantanen

Olen erityisopettaja (KTM) ja joogaopettaja (RYT200). Jooga on ollut osa elämääni noin yhdeksän vuoden ajan ja minulle se on tapa voida hyvin niin sisäisesti kuin ulkoisesti. Opettajaksi kouluttauduin, koska haluan jakaa joogan ilon kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin tukena. Yhdistän myös erityispedagogisen osaamiseni joogaan opettamiseen.

Opettajana olen kannustava, rohkaiseva ja nauravainen. Haastan kokeilemaan ja kurottelemaan uusia asioita. Haluan luoda onnistumisen kokemuksia, innostaa sekä jakaa tietoisuutta kehon ja mielen hyvinvoinnista. Tunneillani rauhoitutaan hetkeen, nauretaan yhdessä ja hidastetaan päivää. Minulle tärkeää on aito vuorovaikutus ja yhdessä asioiden – esimerkiksi asanoiden – oivaltaminen.

Jonna Haataja

Olen elämää rakastava unelmoija, jolle kokonaisvaltainen hyvinvointi ja muiden auttaminen ovat suuria intohimoja.

Liikuntaharrastukseni, kiinnostukseni ravintoon ja ihmisten hyvinvointiin sekä aito halu auttaa muita voimaan paremmin saivat minut haluamaan työskentelemään hyvinvointivalmentajana. Olen kouluttautunut personal traineriksi Australian Institute of Personal Trainers -opistossa.  Olen kartoittanut kokemusta Perthissä, Australiassa työskennellen yksityisellä kuntosalilla, pitäen boot camp -ulkotreenejä sekä toimimalla hyvinvoinnin etävalmentajana ja järjestänyt hyvinvointiviikonloppuja Suomessa. Olen valmentanut eri ikäisiä ja kuntoisia asiakkaita nuorista huippu-urheilijoista iäkkäämpiin asiakkaisiin.

Tällä hetkellä teen etävalmennustöitä hyvinvointivalmentaja sekä järjestän hyvinvointitapahtumia. Päivisin teen työtä sisällönsuunnittelijana helsinkiläisessä markkinointiviestintätoimistossa.